Xàbia comptarà amb el suport de Districte Digital i la UPV en la seua estratègia formativa en noves tecnologies

27 feb 2020

La regidora de Foment Econòmic, Marta Bañuls, s'ha reunit recentment amb la directora de Comunicació de Districte Digital, Mayte Vañó, i amb la directora de la càtedra de Transparència i gestió de dades de la UPV i directora acadèmica del màster en gestió de la informació, Toñi Ferrer, per a avaluar possibles vies de col·laboració perquè el municipi siga seu d’ activitats formatives o esdeveniments de debat impulsats per tots dos organismes.

Després de la reunió de treball, van visitar dependències municipals així com el Faro del Cap de Sant Antoni per a veure les possibilitats de cada espai de cara a acollir diferents accions.

Segons ha avançat Bañuls, el municipi està pendent de formalitzar en breu la seua adhesió al Districte Digital i per això està ja treballant en les primeres col·laboracions. Una d'elles serà en el marc de les jornades de formació Xàbia Empren 2020, que se celebraran a la fi de maig i enguany canviaran totalment de format. L'edil ha avançat que al matí s'enfocaran al públic més jove, amb xarrades i tallers específics per als estudiants i ja a la vesprada es prepararan  esdeveniments oberts centrats en les noves tecnologies i startups.

Bañuls ha valorat el gran suport que suposa per a l'àrea de foment econòmic i la estratègia que desenvolupa junt amb Creama Xàbia per donar suport al desenvolupament empresarial vinculat a les noves tecnologies el poder comptar amb l'experiència i solvència de referents en el sector tecnològic i de la innovació com són Districte Digital o la Universitat Politècnica.