Xàbia celebra aquest diumenge el Dia de la Bicicleta

17 oct 2018

El Club Ciclista Xàbia, en col·laboració amb la regidoria de Mobilitat de l'Ajuntament de Xàbia, ha organitzat per a aquest diumenge, 21 d'octubre, el XVI Dia de la Bicicleta. Aquesta activitat s'emmarca dins de la setmana de la mobilitat europea i busca promoure l'ús de mitjans de transport sostenibles al mateix temps que fomentar l'esport en família.

Tal i com recalca el regidor de Mobilitat, José Luis Luengo, per a participar en aquesta marxa cicloturista és obligatori l'ús de casc. El regidor ha detallat que la comitiva eixirà com és habitual des de la pista del col·legi Graüll a les 10 hores i recorrerà les avingudes de Palmela, Furs, Primer Muntanyar, Arenal (fins a la rotonda del Barclais), camí Cabanes i Cansalades fins a arribar al parc Pinosol.

En aquest espai es podrà reposar forces amb un esmorzar i refrescs oferits per l'organització per a tots els participants i per a finalitzar es realitzarà una rifa amb nombrosos regals, entre ells una magnífica bicicleta. El retorn fins al poble es realitzarà per diferents camins fins al lloc de l'eixida i tant a l'anada com a la volta els ciclistes comptaran amb el suport d'un vehicle de la Policia Local que s'encarregarà de regular el tràfic.