Festival Àgora Actual Percussió Xàbia

IV Edició

Els dies 8 i 10 de juliol, a les 22:30h en les pistes esportives del CEIP Port de Xàbia, situades a l'Avinguda dels Furs, discorrerà un festival de concerts que acostarà al públic aquesta versàtil especialitat formada per infinitat d'instruments.

  • 8 JULIOL.  CONCERT WEMILERE.   L'Associació Cultural APART, ens presenta un concert en el qual participen grans professionals interpretant un programa de música afrocubana amb ritmes i sonoritats ancestrals, amb metalls, copes de cristall i altres elements suggeridos i originals.

 

  • 10 JULIOL. THE HIDDEN RESONANCES OF MOVING BODIES.  Un inusual projecte a càrrec de l'Associació Ritmo Vital, que ofereix espectacularitat, innovació i recursos sorprenents a través de l'aplicació de la tecnologia basada en la Intel.ligència Artificial.

 

Tot baix la direcció dels prestigiosos concertistes i professors Juanjo Guillem (solista de la Orquesta Nacional de España, director artístic del grup Neopercusión, professor del Centro Superior Katarina Gurska, Universidad Alfonso X el Sabio i Conservatori Superior de les Illes Balears) i Joan Soriano (professor de percussió del Conservatori Professional d'Oliva, director de Valencia Percussion Academy i director artístic del Festival SoXXI).

Descàrregues