El segle de Balenciaga

Xàbia, 1 juliol - 30 setembre de 2022

Ara, el modista espanyol farà el seu últim passeig per la Xàbia en la qual va morir fa just 50 anys en una gran exposició que recorrerà la seua destacada trajectòria i dedicarà un íntim apartat al que va ser l'últim gran escenari que van immortalitzar els seus ulls.

Des de l'1 de juliol al 30 de setembre, el municipi acull la mostra "El segle de Balenciaga", amb peces de moda molt exclusives que pertanyen al guarda-roba privat de moltes clientes que els cediran per a l'ocasió. Comissariada per Pedro Usabiaga i Lydia García, podrà visitar-se gratuïtament a les sales municipipals:

- Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco. C/ Primícies, nº 1

- Ca Lambert. C/ Major, nº 40

- La Casa del Cable.  Avda de la Marina Española, nº 6

Al Parador de Jávea i l'estudi de la dissenyadora Jessica Bataille se celebraran xarrades, trobades i taules redones al voltant de la figura de Balenciaga, el seu llegat i influència en l'art i el disseny.


Entorn de la commemoració, es realitzaran altres activitats com ara la projecció, gratuïta, de la pel.lícula "El hilo invisible" al Cinema Jayan i, a l'església de Sant Bertomeu, se celebrarà el concert “El sonido de sus dos orillas” amb la presència de la soprano Teresa Albero.

Tríptic programa EL SEGLE DE BALENCIAGA,Xàbia 2022

Tríptic programa EL SEGLE DE BALENCIAGA,Xàbia 2022

Tríptic programa EL SEGLE DE BALENCIAGA,Xàbia 2022

Descàrregues