Alertes

Preemergència per temporal marítim, pluges i vent

Estem en preemergència nivell taronja per pluges, vent i temporal marítim. De moment no s'ha produït cap problema en el terme, però es recomana precaució.

 

On han de seure els menors al cotxe?

La Policia Local recorda que els menors que no facen com a mínim 1,35 han de seure a la part de darrere del cotxe sempre que siga possible. Així es reduix el risc de lesió greu en cas d'accident. És un gest que no costa res i salva vides.

 

Restriccions al trànsit en la carretera de Les Planes

Dimarts 20 d'octubre, la circulació per la carretera de les Planes estarà condicionada pels treballs de netetja de cunetes. S'anularà un carril des de la rotonda d'accés a la carretera fins a l'altura del carrer Llastres. El carrill lliure es regularà per a la circulació en els dos sentits. Disculpeu les molèsties.

 

Canvi de sentit en la circulació

Arran de la posada en marxa del projecte “Camins Escolars” i per tal d'evitar problemes d'accés als col·legis Vicente Tena i Graüll, a partir de hui els carrers Víctor Candela, María Rosa Guardiola i José Ortega i Gasset canviaran el sentit de la seua circulació.


Per favor, estigueu atents a les indicacions dels agents i a la senyalització provisional.


Camins Escolars és una iniciativa de les regidories d'Educació i Participació Ciutadana en col·laboració amb la Policia Local.

 

Talls de carrers i restriccions de trànsit

Trixàbia: amb motiu de la celebració de les proves esportives del Trixàbia el pròxim diumenge 27 de setembre, vos informem dels seguents talls de carrers: hi haurà restriccions de trànsit en la zona de l'Arenal des de les 08.00 i fins les 13.15 hores. Es tallarà el Camí Cabanes i els seus accesos, pel que es recomana fer servir la travessia de les Cansalades en direcció a Poble Nou, tant per eixir de Xàbia com per accedir al poble. A més es tallarà al trànsit el carril en sentit Arenal-Port en el primer Muntanyar. La parada d'autobusos es trasllada a Avda Llibertat i la del trenet al C/Rennes. Disculpeu les molèsties i esperem que gaudiu de les proves.

 

Este estiu protegix-te contra els incendis forestals

. Evita llançar puntes de cigarret, fem i botelles de vidre, que fan efecte lupa amb el sol

. Està prohibit fer qualsevol tipus de foc a la muntanya i a menys de 500 metres d'una massa forestal

. Si observes foc crida al 112

. En cas que et sorprenga un incendi evita penetrar en la muntanya o el bosc i busca zones de gran visibilitat i allunyades de materials combustibles.

. Atén sempre les indicacions de les autoritats competents