Xàbia Esports Educa 2022/23

 

La Regidoria d'esports i la Regidoria d'Educació de Xàbia, al costat dels representants de l'esport base, centres educatius, professorat, clubs i altres entitats esportives del municipi, generen aquest programa amb l'objectiu d'oferir una sèrie de serveis esportius relacionats amb l'esport com mig educatiu.
Tot s'inclou dins del marc i recomanacions sobre l'educació física curricular que realitza el Parlament Europeu i la unió Europea, a més de tindre en compte els advertiments de l'OMS sobre el compliment de l'activitat física mínima que ha de tindre la població escolar per a afrontar els problemes d'obesitat i sedentarisme, entre altres.
A més, aquesta pràctica esportiva s'amplia amb unes jornades de xarrades educatives sobre l'educació nutricional per als xiquets i xiquetes, impartides pels alumnes de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica de l'IES Nº1.
D'altra banda, el programa compta amb xarrades dirigides als més joves sobre sostenibilitat, on es tractaran temes sobre el reciclatge entre altres.

COM FUNCIONA?

El programa es desenvolupa en dues línies de treball:
  1. La primera línia, MOU-TE, que treballa els aspectes motrius i socials bàsics dirigida als alumnes d'infantil entre 3 i 5 anys.
  2. La segona, DESCOBREIX L'ESPORT, on es treballa, en tot el cicle de primària, la iniciació als aspectes bàsics i transmissió de valors dels diferents esports que participen en el programa.

COM INSCRIURE'S?

Atés que és un programa que s'ofereix a les escoles, és imprescindible dirigir-se al centre educatiu al qual es pertany.

 

Descàrregues