L'alcalde

José F. Chulvi Español

Benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Xàbia. Hui internet ens brinda la possibilitat d'aproximar l’administració local al ciutadà, i per això, m'agradaria que aquest espai no fóra solament un instrument d'informació del dia a dia de l'activitat municipal, sinó una via més d'interacció entre els ciutadans i nosaltres, el govern que vos representa i que està especialment interessat a conèixer les vostres preocupacions.

Volem que el contacte del ciutadà amb el seu ajuntament siga fàcil, àgil i directe i, sobretot, que això servisca per a millorar la qualitat de vida en el municipi. Amb aquest objectiu s'està treballant intensament  per tal que cada vegada pugueu realitzar amb comoditat una quantitat major de tràmits des d'aquest espai.

Teniu la possibilitat de comunicar-vos amb mi a través d’aquesta web, així com també des de la nostra pàgina de facebook. Tingueu la seguretat que tots els vostres suggeriments, propostes, així com les crítiques o queixes que hi presenteu, no seran desoïdes, sinó que comptaran amb tota l'ajuda que em permeta la meua condició d'alcalde. Per a mi és un immens plaer servir i treballar per al poble de Xàbia i a això m'he compromés posant tot el meu interés i dedicació des del primer dia. Però també necessite les vostres aportacions a fi que els projectes nasquen del consens i de la participació ciutadana.

Xàbia, és a dir, tots els que l'habitem, som un poble on conviuen prop de huitanta nacionalitats, un indret visitat per persones de tot el món. Ara obrim esta finestra, que és la nostra pàgina web, per a acostar-nos encara més.

José F. Chulvi Español

Alcalde del M.I Ajuntament de Xàbia