Finalitzen les obres de millora en les rotondes d'accés a Xàbia

26 jul 2024 La insistència del Govern Local i la col·laboració de la Conselleria d'Infraestructures es fructifica en la finalització i millora de les rotondes d'accés al municipi que són titularitat de la Generalitat Cardona treballa ja en el desdoblament d'accessos de Xàbia i un nou accés sud a la localitat

Les rotondes de la carretera CV-734, que constitueix l'accés a Xàbia, llueixen un nou aspecte després de la petició de l'alcaldessa Rosa Cardona el passat hivern a la Generalitat.

Així es va acordar en una reunió amb la consellera Salomé Pradas, en la qual Cardona va demanar que les dues glorietes (accés al cementeri i futur polígon industrial) foren endreçades i completada la seua finalització, ja que la graveta que hi havia anteriorment acabava en l'asfalt suposant un perill per als conductors.

A més, les dues rotondes estaven plenes de mala herba precisament per aquesta graveta, la qual cosa oferia una imatge de descuit i abandó en l'entrada del municipi.

La petició va ser atesa per la secretaria autonòmica que dirigeix Vicente Dómine i en poques setmanes es van escometre les obres necessàries, la graveta va ser substituïda per un formigó imprès i un mantell de gespa artificial en forma d'estrela.

Aquesta actuació no sols és estètica, sinó que proporciona major seguretat als conductors que transiten per aquesta carretera d'accés al municipi, al mateix temps que ofereix una imatge més neta i concorde al que el govern de Xàbia vol transmetre.

"Vull agrair la predisposició total de la Conselleria i la direcció territorial per a atendre aquesta petició" ha destacat l'alcaldessa, Rosa Cardona, qui a més ha subratllat que Xàbia ha d'oferir una "molt bona imatge i això l'estem aconseguint tant en el nostre terme municipal com en la principal via d'accés".

Paral·lelament Cardona ha anunciat que el mes d'agost no es descansa i la setmana vinent es reunirà amb el nou conseller Vicente Martínez per a abordar el desdoblament de la carretera d'accés a Xàbia, la nova eixida de l'AP-7 i el desviament del nou accés Sud de Xàbia des de la mateixa carretera CV-734.