Amjasa lleva al mercadillo la campaña de uso responsable del agua “Cada gota cuenta”

19 jul 2024

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, segueix amb la seua campanya per a promoure el consum responsable de l'aigua i durant l'estiu ha instal.lat un punt d'informació als veïns i veïnes en el mercat ambulant per a repartir fullets de la campanya “Cada gota compta”.

 

Aquesta iniciativa ha partit de l'alcaldessa, Rosa Cardona, i el regidor de Cicle Hídric, José Marcos Pons, com una manera d'acostar la campanya a tots els veïns i veïnes, així com a tots els visitants i turistes que els dijous acudeixen al centre històric aprofitant la celebració del Mercat ambulant.

 

Forma part de les mesures que ha posat en marxa l'empresa municipal amb l'objectiu de reduir el consum de l'aigua, durant aquests dos mesos en què el consum és molt elevat.

 

No obstant això, el consum d'aigua potable està garantit per a tots els veïns i veïnes de Xàbia, ja que des de l'empresa Amjasa, porten treballant perquè així siga, amb un equilibri en l'ús de l'aigua dels pous i la dessaladora.

 

En el punt d'informació, el personal de l'empresa ha repartit fullets de la campanya que estan editats en castellà i anglès.