Conclouen les obres de millora de la seguretat viària en la rotonda del Camí Cabanes i Travessia de Cansalades

17 jul 2024

Les obres de millora de la seguretat viària en la rotonda d'enllaç del Camí Cabanes de Xàbia amb la Travessia de Cansalades (coneguda també com a rotonda ”Carrasco”) han conclòs.

 

Els treballs han sigut executats per la Diputació d'Alacant i han consistit en la reordenació de la zona per a millorar la connectivitat de totes dues vies i atendre les peticions de major seguretat per part dels veïns.

 

Així mateix, s'ha produït una coordinació amb la regidoria de Cicle Hídric, que dirigeix José Marcos Pons, perquè l'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, poguera aprofitar els treballs i renovar un tram de la conducció d'aigua potable que passa per aquesta important via de connexió cap a les urbanitzacions.

 

Després de les obres, l'alcaldessa, Rosa Cardona, ha volgut agrair la “resposta immediata” del diputat de Carreteres, Arturo Poquet, per a atendre les demandes veïnals per a millorar la seguretat viària en aquest encreuament així com que s'hagen coordinat els treballs amb Amjasa per a renovar una de les canonades. Cardona ha remarcat que “la col·laboració amb la resta d'administracions és fonamental per a atendre les necessitats que té Xàbia i els seus veïns”.