El festival Música a l’Estiu alça el teló en la parròquia de Sant Bartolomé de Xàbia

08 jul 2024

El festival Música a l’Estiu alça el teló de la seua edició XXXVIII aquest dimarts amb el primer concert de la pianista coreana Jeongin Kim, uns concerts que se celebren a l'església de Sant Bartolomé, des de les 21 hores i totalment gratuïts.

 

Jeongin Kim, amb només 26 anys es va graduar amb una de les millors notes a l'Escola Superior de Música de la Universitat Nacional de Seül. En 2022 va guanyar el primer premi en el Karlrobert Kreiten Klavierwettbewerb.

 

El dimecres 10 de juliol, un dueto amb Joaquín Riquelme (viola) i José Enrique Bagaria (piano). Riquelme és membre de l'Orquestra Filharmònica de Berlín i Bagaria és professor del Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.

 

Per part seua, el dijous, dia 11 de juliol serà el torn del quintet de metall Spanish Brass, un quintet integrat per Carlos Benetó (trompeta), Juanjo Serna (trompeta), Manolo Pérez (trompa), Indalecio Bonet (trombó) i Sergio Finca (tuba).

 

El tancament del festival se celebrarà el divendres 12 de juliol, amb un de les novetats d'enguany, el concert amb denominació d'origen Xàbia. Un concert que es compon de dues parts: una primera amb Darío (guitarra) i Pepi Lloret (soprano) i una segona part amb el quartet de clarinets Gorgutes format per Miguel García, Claudia García, Pedro Roberto i Javier Bernabéu.