La Policia Local clausura un club de fumadors de Xàbia

18 jun 2024 Els agents van trobar a l'interior del local dos quilograms d'hachis i marihuana

La Policia Local de Xàbia ha clausurat un club de fumadors que situat en el número 5 del carrer Major, que generava moltes queixes dels veïns i veïnes d'aquest carrer per les olors i el fum generat en el seu interior.

La clausura es va produir el divendres 14 de juny a la vesprada, l'endemà de realitzar una inspecció de l'interior del local. Una inspecció en la qual els agents de la Policia Local de Xàbia van detectar diverses infraccions de la normativa vigent així com una gran quantitat de droga. Concretament, es van confiscar 2 quilograms d'haixix i marihuana, al costat de bàscula de precisió entre altres.

Després de la inspecció la Policia Local va instruir les diligències judicials que s'han traslladat a la Guàrdia Civil de Xàbia perquè continue la investigació i determine els tipus delictius d'acord amb el Codi Penal.

En aquestes diligències al marge de la droga confiscada, la Policia Local ha arreplegat que el Club no disposava d'una assegurança de responsabilitat civil, exercia una activitat sense llicència i els seus responsables permetien o toleraven activitats il·lícites a l'interior del local.