Xàbia millorarà els seus serveis amb 42 llocs d'ocupació social

26 abr 2024

L'Ajuntament de Xàbia ha publicat en el Butlletí Oficial de la Província les bases del Pla d'Ocupació Social de 2024, que ofereix 42 llocs de treball, d'ells 16 peons de comeses vàries; 8 oficials d'obres, vies públiques, jardineria-forestal; 4 operaris de neteja; i 14 persones que exerciran funcions de conserge i controlador d'espais públics.

 

Els contractes són per al que resta de 2024, i les sol·licituds es poden presentar a partir del dia 29 d'abril, fins al 28 de maig, (20 dies hàbils) en el registre (Oficina d'Atenció al Ciutadà) o a través de la seu electrònica.

 

Alguns dels requisits per a sol·licitar un dels 42 ocupacions del pla social: estar inscrit en el servei públic d'ocupació amb una antiguitat mínima d'1 mes, no estar percebent prestacions o subsidis per desocupació majors de 500 euros i ser espanyol o d'alguna nacionalitat amb lliure circulació de treballadors; estar en possessió del permís de conducció B; i estar al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament.

 

A l'hora de la selecció dels beneficiaris, les bases arrepleguen mèrits com el temps que porten els aspirants en situació de desocupació; formar part d'una unitat familiar beneficiària d'una ajuda dels Serveis Socials Municipals de l'Ajuntament de Xàbia durant 2023; tenir el títol de família nombrosa; tenir hipoteca o pagar un lloguer a Xàbia; família monoparental o algun familiar al càrrec amb condició de dependent. Així com, tenir experiència en llocs similars.

 

Després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província, l'alcaldessa, Rosa Cardona, ha remarcat que aquest pla “continuem apostant per donar suport a les famílies de Xàbia donant-los oportunitat d'ocupabilitat i inclusió social”.

 

Per part seua, el regidor de Personal de l'Ajuntament de Xàbia, Enrique Escrivá, ha destacat l'esforç realitzat pels tècnics del seu departament per a tirar avant aquestes bases del pla d'Ocupació Social 2024 i ha assenyalat que els perfils oferits permetran “reforçar les brigades de la regidoria de Serveis, així com els conserges per a edificis municipals”.

 

 

En el cas de Serveis, els perfils seleccionats permetran destinar equips a la prevenció d'incendis forestals, adequació de parcel·les i zones verdes municipals, neteja i manteniment de barrancs i llit del riu Gorgos; neteja de viari públic. Els conserges i vigilants s'encarregaran de la custòdia, vigilància i/o control d'espais públics, neteja, reparació i manteniment d'edificis municipals, entre altres.

 

 

TOTA L'INFORMACIÓ EN AQUEST ENLLAÇ