Agenda cultural del cap de setmana

21 mar 2024

La música centra la programació cultural dels pròxims dies a Xàbia amb dos concerts el divendres 22 i el sábado 23 de març, que a mes te una cita per a les familíes amb teatre infantil.

 

El divendres el cicle “Els Colors de la Música” presenta un concert a càrrec de Vent Tosca Ensemble, un projecte musical i artístic que naix amb l'objectiu de mantenir vida la música original per a quintet de vent i acostar-ho a altres tipus de públic d'una manera entretinguda i dinàmica. El concert serà a la Casa de Cultura a partir de les 20.00 hores, l'entrada són 5 euros.

 

El dissabte 23, l'orquestra simfònica del Centre Artístic Musical de Xàbia ofereix un concert en el marc del VI Cicle CaixaBank d’Orquestres dels Societats Musicals. El concert serà en el Convent dels Agustines a partir de les 20.00 hores, l'entrada és gratuïta.

 

També el dissabte al matí el Civic Punt de l'Arenal convoca a les famílies a un taller per a fer joguets amb paper i jocs de primavera, serà de 10.30 a 12.30 hores. Mentrestant, a la vesprada, a partir de les 17.30, la cita és per als més xicotets amb l'obra de teatre infantil “Apaga’m que m’encenc”, que narra la història de Nika que troba en el seu telèfon mòbil al company de jocs ideals, fins que en endinsar-se en el món d'internet amb ella, gràcies a acceptar les “cookies” descobreix els problema que pot causar fer un ús no adequat de les xarxes socials, sense l'acompanyament d'un adult. L'entrada per al teatre són 3 euros.

 

Exposicions

 

D'altra banda, a la sala del Museu es pot visitar l'exposició ‘Pobladores d’art’, en la qual un grup d'artistes de la Marina Alta es mostren les seues obres en diferents formats com: pintura, escultura, fotografia, disseny digital.. entre altres. Es tracta d'obres d'Alba Vega Mulet, Ana I. Martínez Hinarejos, Animal de bancal, Anna Roselló, Cristina Minguillón, Elia Masanet Olmos, Lídia Santacreu Ferrà, Mar Fornés, Marina Mulet Gaya, Matilde's father, Mireiacreativa, Paqui Fornet Pastor, Pau López Anquela, Rosario Caselles Canet i Teresa Fondo Castillo.

 

A més en el Centre d’Art Lambert de Xàbia es pot visitar l'exposició Ho sap el cel blau de Susana García, fins al 31 de març i a la Casa del Cable la mostra “Marissa Oosterlee” de l'autora Marissa Ooesterlee, també fins a final de mes.