Xàbia trau a concurs públic el servei de manteniment de les instal·lacions de climatització i aigua calenta sanitària

15 feb 2024

L'Ajuntament de Xàbia ha convocat el concurs públic per a la contractació del servei de manteniment de les instal·lacions de climatització i aigua calenta sanitària dels edificis i dependències municipals.

 

El contracte té una duració de 2 anys i altres dos prorrogables i l'import màxim anual és de 73.757,97 euros, que es desglossa en 45.957 euros en el propi manteniment preventiu dels equips, i altres 15.000 euros en una bossa correctiva per a cobrir les actuacions de manteniment correctiu que puguen sorgir per avaries o reparacions imprevistes que no estiguen recollides en el plec. D'acord amb el plec, l'import d'aquesta borsa no es pot variar per les empreses aspirants.

 

Les empreses interessades poden trobar tota la informació, relativa a terminis i exigències, en la plataforma de Contractació de l'Estat (enllace https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=jIrORgmV%2F7NxseVhcqrkhw%3D%3D .

 

Les ofertes es podran presentar fins a les 14 hores del 14 de març de 2024 i només es podran presentar de manera electrònica, i davant qualsevol dubte que puguen tenir durant el procés poden remetre un email a contratacion@ajxabia.org o en el telèfon: 965790509, preguntant pel departament de Contractació.