16 persones desocupades s'especialitzen de la mà de Creama Xàbia en el manteniment de piscines

14 feb 2024

L'Agència de Col·locació de Creama Xàbia i la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Xàbia han desenvolupat durant aquesta setmana un curs de manteniment de piscines per a persones desocupades, en el qual han participat un total de 16 persones.

 

Aquest curs els ha possibilitat l'adquisició de competències tècniques concordes amb aquesta eixida laboral, cada dia més demandada a la Marina Alta. A més els alumnes han pogut realitzar les pràctiques en la piscina del Parador de Turisme de Xàbia.

 

El continu seguiment que realitza l'Agència de Col·locació de Creama Xàbia al mercat laboral està en l'origen de l'organització d'aquest curs per a oferir una opció de treball a aquelles persones que es troben sense feina.

 

El regidor de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Xàbia i de Creama, Juanlu Cardona, ha subratllat que aquesta formació constitueix “una eina molt útil, amb la qual l'alumnat podrà descobrir o ampliar els coneixements sobre aquest sector, animant-lo a continuar participant en futures accions formatives que Creama té previst posar en marxa, amb les quals podran millorar les seues condicions d'accés al mercat laboral.”

 

Així mateix el regidor ha agraït la col·laboració prestada pel Parador i especialment pel seu director, Alejandro García Valerio, per a poder utilitzar la piscina en les pràctiques d'aquest curs.