Comença la nova edició del cicle Dijous de Comèdia a Xàbia

13 feb 2024

La programació cultural de febrer a Xàbia dóna pas a un dels cicles més reeixits dels últims anys, el cicle de monòlegs "Dijous de Comèdia", els dijous a la Biblioteca de Duanes i la Sala Polivalent del Portal del Clot.

 

En aquest cicle participaran aquest 2024 els artistes Manu Gòrriz, Patricia Ferrero, Rafa Forner, Còria Castillo i María Juan.

 

  • 15 de febrer a les 20.00 hores a la Biblioteca de Duanes, amb Manu Gòrriz.
  • 29 de febrer, amb Patricia Ferrero a la sala Polivalent del Portal del Clot.
  • 21 de març serà el torn de Rafa Forner a la Biblioteca de Duanes
  • 25 d'abril Còria Castillo, acutará a la Sala Polivalent del Portal del Clot
  • 23 de maig, a la Sala Polivalent del Portal del Clot, actuarà María Juan.

 

La regidora de Cultura, Mavi Pérez, ha explicat que el seu departament ha mantingut aquest cicle de monòlegs que s'han consolidat en la programació cultural anual i són un al·licient per a animar la vida en els nostres nuclis urbans.

 

D'altra banda, el divendres hi ha una nova sessió de pluja de Contes a la Biblioteca del Centre Històric a partir de les 17.30 hores.

 

A més, a partir de les 20.00 hores, a la Casa de Cultura hi ha una cita amb el teatre i “la Corporació” a càrrec de Crit Companyia de teatre. La representació narra la història de tres alcaldes de pobles ficticis que comparteixen el mateix problema, es posen d'acord per a acudir a una reunió a Brussel·les per a exposar-lo a la presidenta de la Comissión Europea. L'obra començarà a les 20.00 hores i té una entrada de 5 euros.