Agenda cultural del cap de setmana

07 feb 2024

La Biblioteca Municipal de Xàbia acull aquest dijous la presentació de l'última obra de Vicent Botella Soler i Javier López Alós “Per què pensem el que pensem?”.

 

Els autors conviden en aquesta obra a fer un recorregut per alguns dels elements que influeixen en la manera en què els éssers humans perceben el món i ens comportem, però que a vegades, passen desapercebuts.

 

La presentació serà a les 19.00 hores a la Biblioteca del Centre Històric.

 

Per al divendres, dia 9 de febrer, la cita és amb la música a la Casa de Cultura en el cicle Els Colors de la música amb el concert del grup Aljub “Els oratges dels anys”. El grup Rafel Arnal, Andrés Belmonte, Omran Adrah i Joansa Meravella, presenta en format quartet, que concedeix un to més intimista i introspectiu, un recorregut de cançons amb un nexe comú el pas dels anys i la cerca de la pròpia identitat.

 

El concert comença a les 20.00 hores i l'entrada són 5 euros.

 

 

Exposicions en Ca Lambert i la Casa del Cable

 

A més, fins al 17 de febrer es pot visitar en el Centre d’Art Andrés Lambert (carrer Major) l'exposició Totum Revolutum de Ramón de Cárdenas i a la Casa del Cable la mostra que reuneix una selecció d'obres de Marissa Oosterlee.

 

D’altra banda, la sala del Museu acull l’exposició al voltant de la poliomelitis organitzada pel Rotary Club Jávea, fins al 10 de febrer.