L'Orquestra del Centre Artístic Musical de Xàbia participa en el Concurs d'Orquestes de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat

06 nov 2023

L'orquestra del Centre Artístic Musical de Xàbia va participar aquest diumenge en el VI Concurs CaixaBank d'Orquestes de la Comunitat Valenciana en el Palau de les Arts Reina Sofia que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat en col·laboració amb la citada entitat bancària i la Generalitat.

 

L'orquestra xabiera va demostrar el gran nivell que té i així ho van demostrar tots els seus membres en la interpretació del repertori previst. El concert per a flauta número 1 en Sol, Maig K313 de Mozart en la qual Carme Català va actuar com a flauta solista i la Simfonia número 26 en Re Menor, Lamentatione, d'Haydn, sota la batuta de Joan Bou.

 

L'expedició xabiera que es va desplaçar a l'auditori de la capital del Túria va estar encapçalada per l'alcaldessa, Rosa Cardona, la regidora de Cultura, Mavi Pérez, al costat del president del CAM de Xàbia, Juan Antonio Sapena, i el xabiero i expresident de la Banda, Manolo Berenguer i nombrosos familiars i amics dels músics.

 

Finalment en la contesa l'Orquestra del CAM de Xàbia va quedar en segona posició, pel gran nivell demostrat per Orquestra Simfònica de la Societat Instructiva Va unir Musical de Tavernes de la Valldigna, però amb l'orgull d'haver participat en aquest concurs i de saber que tots els músics estan en la senda de l'excel·lència en la música. I l'enorme plaer de poder realitzar un concert en el Palau de les Arts de València, el que es podria qualificar com el millor auditori de tot el territori valencià.