Estos són els càrrecs de Fogueres 2024 a Xàbia

02 oct 2023 Ángela Tachó i Claudia García regna major i infantil dels Fogueres 2024

Les Fogueres 2024 tiren caminar a Xàbia i des d'ahir ja tenen màxims representants. En un acte únic la sort va oferir que Ángela Tachó siga la regina de la Foguera i que Claudia García siga la regina infantil, al costat d'elles les dames d'honor seran Nahir Sánchez i Nerea Vidal i les dames infantils serà Lucía Bisquert i Gisela Devesa.

 

Mentre els presidents de la Quintà 2024 Julia Roselló i Jaime Valverde.

 

Per la seua part la Comissió Juvenil va elegir a com els seus presidents Lucas Mata i Laura Sánchez

 

Tots ells seran els màxims representants de la festa en un any que serà molt especial perquè se celebra el 75 aniversari de les “festes santjoaneres” a Xàbia.

 

L'acte es va celebrar en el Pavelló Miguel Buigues Andrés, va ser dirigit per Pepe Ribes i Lola Aurora Marcos, i en ell van participar la regidora de Festes, Mavi Pérez i l'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona així com altres membres de la corporació municipal i representants de la resta de festes del municipi.

 

En el seu discurs Pérez va recordar la seua ànima festiva i vinculada a la Comissió, com a “mare de cinquè, com a presidenta de la Comissió i ara com a regidora de Festes” i va subratllar el treball de tots els seus membres, però també el treball incansable de Carlos Bisquert perquè les festes d'aquest municipi tiren avant “any rere any”.

 

Per part seua, l'alcaldessa, Rosa Cardona, va desitjar als cinquens que gaudisquen de les festes i del seu any, que estenguen per tot el terme municipal la “flama dels Fogueres”. També els va instar a no deixar de costat els estudis durant aquest any tan especial.