L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació quatre parades del Mercat Municipal

29 sep 2023

La regidoria de Dinamització Econòmica de l'Ajuntament de Xàbia, que dirigeix Juanlu Cardona, ha tret a licitació el concurs per a ocupar quatre parades del Mercat Municipal que estan lliures.

 

Els aspirants tenen fins al 30 d'octubre per a presentar les seues propostes, que poden ser de comestibles (carnisseria, aliments preparats, vins i begudes, xarcuteria, dietètica, fruita seca, forn i pastisseria, peix fresc, salaons, adobats, ous i carn de caça) així com activitats complementàries com a drogueria i perfumeria, floristeria, gelateria, menjars per portar a casa i degustacions de productes.

 

Per a poder optar a la licitació cal licitar com a mínim 1.855'96 euros. El concurs s'adjudicarà a l'alça, és a dir, a la millor oferta i després el propietari haurà d'assumir les mateixes obligacions que els seus companys: el pagament a l'Ajuntament d'una taxa trimestral d'uns 500 euros, que es calcula segons els metres de la parada i els contractes de llum i aigua de la parada.

 

El regidor ha remarcat que l'equip de govern “està treballant per a donar-li cada dia al Mercat Municipal la importància i rellevància que té, el primer que cal fer és intentar que hi haja una activitat en tots els llocs, i amb diferents mesures per a dinamitzar-ho”.

 

Tota la informació i les bases d'aquest concurs es poden consultar en la Plataforma de Contractació de l'Estat.