L'alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona, visita el taller del Tapis

06 jul 2023 Amb la regidora de Serveis Socials, Fátima Jarjor

L'alcaldessa, Rosa Cardona i la regidora de Serveis Socials, Fátima Jarjor han visitat  la seu del Tapis amb la finalitat de conèixer aquest servei que presta l'Ajuntament i que compta amb 12 usuaris.

 

En la seua seu de la carrer de Baix, el Tapis té en marxa diversos programes formatius que ajuden les persones amb malaltia mental crònica a recuperar capacitats i a més a la introducció en les noves tecnologies, tan importants en aquest món actual.

 

L'alcaldessa i la regidora han comprovat els diferents articles que realitzen els usuaris del Tapis de Xàbia, com uns estotjos i bosses per als escolars, unes bosses de teles variades amb dissenys cosits per ells mateixos, i joies diverses que estan a la venda i es poden adquirir contactant amb el Tapis a través de la seua pàgina de Facebook o Instagram. També tenen una secció dedicada a la recuperació de mobles antics.

 

Des del Tapis han volgut agrair la visita de l'alcaldessa i la regidora, i han subratllat el suport que tenen de tota la societat xabiera, ja siguen persones anònimes amb les seues donacions, o empresaris i comerciants que els donen suport en els diferents programes formatius.