Xàbia obri un curs per a de majors de 65 anys vol vulguen exercitar la seua memòria i exercitar-se per a un envelliment saludable

15 sep 2022 Serveis Socials proposa crear dos grups, un en el centre social i un altre en el Cívic Punt de l'Arenal

El departament de Serveis Socials de Xàbia presenta una de les novetats per a aquest curs. Es tracta d'un taller dirigit a persones majors de 65 anys i que està encaminat a donar-los xicotets exercicis i pautes per a mantindre les seues capacitats cognitives i fomentar un envelliment saludable.

Tal com explica la regidora Rita Berruti, la programació se centrarà en la realització de diverses activitats dirigides a potenciar la memòria, l'atenció, la percepció, la creativitat o el raonament. També servirà per a oferir-los un espai de trobada i socialització en el qual compartir temps o interessos, intercanviar experiències i crear llaços, fomentant així la participació i l'envelliment actiu.

Aquesta activitat és oberta i gratuïta, i està organitzada pel departament de Serveis Socials dins del Projecte Radars i l'Àrea de Persones Majors. El taller es durà a terme des d'octubre a juny els dimarts als matins (de 10.30 a 12.00 hores) en dos espais diferents: un grup estarà en el Centre Social de Xàbia i un altre en l'oficina del Cívic Punt Arenal.

L'aforament és limitat, i per a poder participar és necessari realitzar inscripció prèvia a través del telèfon de contacte 666500769 / 965794142 de dilluns a divendres en horari de 10 a 13 hores.