El Wine Digital 2021 dóna a conèixer com una botiga de Xàbia ha aconseguit vendre a tot el món

19 feb 2021

Com reinventar-se en temps de Pandèmia? Com ha fet una botiga de Xàbia per a poder vendre al món? Què podem aprendre de la seua experiència digital?.

Aquestes preguntes són algunes de les quals s'abordaran “Wine Digital 2021” que organitza Creama Xàbia de la mà d'Alfonso Pinel, gerent de la Casa del Vi i reconegut empresari d'aquest sector a Xàbia i que, gràcies a la seua botiga en línia, actualment embene a tothom

La trobada digital, impulsat per l'ADL Tecnològic, Raúl Escrivà, es planteja com un punt de debat i una xarrada nutritiva per a exposar entre experiències útils per a aprendre els uns dels altres. En aquest cas, La Casa del Vi ha obert una nova botiga en línia i ens podrà comptar com ho ha fet i que consells, encerts i errors podem prendre com a exemple.

El Wine Digital está programat dimecres 24 de febrer a les 19 hores. És un esdeveniment del projecte Beachworking que porta en desenvolupament en els últims anys com a prova que el vi i les noves tecnologies poden anar units i que són molts els emprenedors que han apostat per digitalitzar i transformar la seua passió en negoci.

Per a poder assistir cal inscriure's en https://forms.gle/JCF9RBAmMk5TY6967

També divendres que ve tindrem la segona part del "Café amb l'ADL Tecnològic" en el qual participa la emprenedora Dayana Santacreu i en el qual ens revelarà com és el dia a dia d'una emprenedora digital i donarà pistes als quals vulguen formar-se per a obtindre una bona preparació per als temps que vénen. A més, ens posarà al dia de les eines que utilitza ella en les seues diferents activitats per a poder planificar i gestionar millor els seus projectes. Tots els vídeos de les diferents entrevistes realitzades es poden veure en el Facebook ací.

https://www.facebook.com/adl-tecnol%C3%B3gico-Creama-X%C3%A0bia-1749125372047220

Des del Beachworking es potencien tots els esdeveniments que tinguen a veure amb les Noves Tecnologies per a per a continuar creant les condicions ideals per a atraure talent digital, així com nous empresaris i treballadors que poden desenvolupar la seua labor professional des de Xàbia. Per això és important tindre una comunitat que s'alimente de conferències, cursos i esdeveniments per a propiciar les activitats tecnològiques i que es puguen relacionar amb les empreses locals. En aquesta ocasió, es planteja la realització d'un debat per a conéixer altres experiències que poden ser útils per a les persones amb idees i projectes en marxa.