Xàbia reobri un renovat aparcament amb 160 places junt l’avinguda del Port

18 dic 2020

L'Ajuntament posa en servei la nova zona d'aparcament al costat de Duanes (annexa a l'Avinguda del Port) després de les obres de millora realitzades en els últims mesos.

L'espai, un solar de terra que s'estava utilitzant des de fa tres anys com a àrea d'estacionament per a descongestionar el barri mariner, ha sigut ara adequat per a aquesta fi: s'ha pavimentat, senyalitzat amb pintura viària i dotat de mesures de seguretat per als vianants.

En el projecte s'inclou també l'enllumenat i la instal·lació de huit punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. De moment, aquests serveis no estan actius i l'empresa encarregada de l'obra té pendent activar-los quan obtinga la certificació d'Iberdrola. No obstant això, el Consistori ha preferit obrir l'aparcament ja per a així donar servei als veïns de Duanes i a tots els que es desplacen aquestes setmanes a realitzar les seues compres nadalenques o a gaudir de l'hostaleria.

L'aparcament compta amb unes 160 places de les quals huit estan reservades per a persones amb mobilitat reduïda i 11 per a motos. La millora d'aquest aparcament ha suposat una inversió municipal de 176.222 euros.

Hui l'alcalde, José Chulvi, i les regidores d'Obres i Serveis, Isabel Bolufer i Kika Mata, han comprovat el bon resultat d'aquesta obra que suposa una important millora dels serveis i de la mobilitat en Duanes, un barri que aquest 2020 ha sigut escenari d'alguns dels projectes de major importància empresos pel Consistori, com la renovació de voreres en Avinguda Els Furs o la renovació del pont de Triana.