Xàbia planifica al costat del sector empresarial accions per a activar l'economia en la temporada d'hivern

28 sep 2020 L'Ajuntament convoca a les associacions d'empresaris per a valorar la campanya turística i planificar els pròxims mesos

L'Ajuntament de Xàbia ha convocat demà, dimarts 29 de setembre, una reunió amb totes les associacions que componen el teixit empresarial i hostaler del municipi per a valorar  la campanya turística  que acaba de finalitzar. També per a planificar de manera coordinada iniciatives a desenvolupar en els pròxims mesos per a activar el consum i tractar d'esmorteir els efectes de la crisi sanitària sobre l'economia local.

La reunió, a la qual estan convocats representants de les tres associacions de comerciants –Centre Històric, Port i Arenal, els venedors del Mercat, l'hostaleria de la ARX i col·lectius d'àmbit comarcal com Cedma, Aethma i Jovempa comptarà amb totes la mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries.

En aquesta presa de contacte també se'ls informarà de l'estat de tramitació de les diferents ajudes oferides per l'Ajuntament a autònoms i empreses.