Creama ensenya a potenciar la intel·ligència emocional com a eina per a afermar el lideratge empresarial

23 sep 2020 El taller gratuït i presencial es desenvoluparà el 15 i 16 d'octubre

Per què la intel·ligència emocional és clau en la gestió empresarial? Creama Xàbia ha programat un taller per a aprofundir i conèixer el valor d'aquesta capacitat a l'hora d'emprendre un projecte de negoci o millorar l'ocupabilitat.

El taller es desenvoluparà els dies 22i 23 d'octubre de 2020 de 18 a 21 hores a l'aula Polivalent del Portal del Clot. Està dirigit tant a nous emprenedors com empresaris consolidats, així com a qualsevol persona que busque créixer com a persona i com a professional.

El seu principal objectiu és donar a conèixer la importància i eines de la intel·ligència emocional per a la gestió de les emocions amb la finalitat de desenvolupar el talent emprenedor, professional i personal. S'utilitzaran tècniques procedents del coaching, la intel·ligència emocional, el desenvolupament personal, la programació neurolingüística, tècniques miltonianes, tècniques de visualització i relaxació, etc.

La formació és gratuïta però les places estan limitades. Per a ampliar informació o reservar una plaça, els interessats han de telefonar al 965793604/4266 o contactar  email a jrusso@creama.org

Des de Creama defensen la importància d'aquesta capacitat emocional, ja que les empreses que busquen personal no sols valoren que estiga preparat tècnicament per a desenvolupar les tasques diàries de l'empresa, sinó també que siga una persona adaptable, empàtica o resolutiva.

També és interessant per als propis directius i gerents d'empreses potenciar les seues habilitats emocionals i socials per a empatitzar amb la resta de l'equip i poder transmetre els missatges i la informació bàsica perquè el funcionament de l'equip siga eficient i eficaç. El maneig de la intel·ligència emocional és molt important per a destacar com a líder.

.