Xàbia suspén temporalment el programa Xàbia Esports Educa en els col·legis i inicia les Escoles Esportives Municipals

16 sep 2020 El municipi manté els escoles esportives municipals amb mesures de seguretat sanitària i hui fa públic el llistat dels admesos

El departament d'Esports de Xàbia ha publicat en la web municipal (que es pot consultar en https://ajxabia.com/ver/5066/escoles-esportives-municipals-202021.html) les llistes definitives d'admesos a les escoles esportives municipals, un servei oferit per l'Ajuntament per a promoure l'esport entre els més xicotets.

 

Els pares i mares podran descarregar, des de la mateixa web, el Pla de Contingència de les Instal·lacions Esportives Municipals, on es reflecteixen els fluxos i normatives aplicades a cada instal·lació. A més , i per a formalitzar la inscripció, hauran de descarregar la declaració responsable de compliment de la normativa Annex III (que es pot consultar https://ajxabia.com/ver/5066/escoles-esportives-municipals-202021.html ) havent de ser entregat en Atenció a l'Usuari abans del dia 22 de setembre, demanant cita prèvia abans del seu lliurament.

 

El Departament d'Esports ha planificat reunions informatives per a cada escola esportiva municipal (que es realitzaran de manera virtual a través de la plataforma ZOOM, trobant la ID en la mateixa llista definitiva de cada escola municipal) en les quals s'explicaran els canvis de rutines i mesures preventives que s'aplicaran aquesta temporada tan atípica.

 

Tur ha assenyalat que, arran de la crisi sanitària, la regidoria ha decidit conjuntament amb l’àrea d'Educació, suspendre durant el primer trimestre el programa Xàbia Esports Educa, que es realitzava dins dels centres escolars en horari d'extraescolars i amb l'objectiu de contribuir a l'adquisició d'hàbits saludables i col·laborar amb el programa de jornada contínua que apliquen tots els centres públics de Xàbia.

 

El regidor ha avançat que després de nadal, veient l'evolució de la situació pel Covid, es replantejarà la seua posada en marxa. Precisament aquest programa ha rebut recentment una subvenció de la conselleria d'Esports de 13.200 euros per tractar-se d'un projecte singular dins de l'àmbit esportiu.