La Policia de Xàbia incorpora a 15 agents i acaba amb la interinitat en la plantilla

01 sep 2020

La Policia Local de Xàbia, dins del procés per a acabar amb la interinitat dels agents i donar estabilitat a tota la seua plantilla, ha incorporat hui als 15 agents que han guanyat les places de l'última convocatòria pública per a consolidar les places. Els agents han pres possessió en presència de l'alcalde, José Chulvi, i la regidora de Seguretat Ciutadana, Pepa Gisbert.

Els policies es consideraran “en pràctiques” fins que complisquen amb els sis mesos de formació oficial i obligatòria en l'Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE).

Després d'aquest procés, únicament queden 3 agents en situació d'interinitat, un dels quals també ha pres possessió del càrrec aquest matí, ja que són un reforç específic per motiu de la crisi sanitària i les noves competències que està assumint el cos local.

L'edil de Seguretat Ciutadana i de l'àrea de Personal ha avançat que en les pròximes setmanes s'iniciarà un nou procés de contractació per a cobrir 3 places considerades “de mobilitat” i altres cinc en propietat. Aquestes huit incorporacions supliran als agents que s'han jubilat en els últims dos anys i permetran al cos policial recuperar la seua plantilla a la normalitat.