L'Ajuntament de Xàbia rep 446 sol·licituds per a beneficiar-se del pla d'ajudes directes locals per a autònoms i mutualistes

24 ago 2020

L'Ajuntament de Xàbia ha tancat ja el termini perquè els autònoms i mutualistes del municipi que van haver de parar la seua activitat arran de l'Estat d'Alarma sol·licitaren les ajudes directes de 1.500 euros que ofereix l'administració local dins del pla “Recuperem Xàbia”.

Segons ha assenyalat el regidor responsable de l'Oficina d'Atenció Ciutadana i Registre, Ximo Segarra, s'han rebut un total de 446 sol·licituds que ara seran revisades pels tècnics per a comprovar que han presentat correctament la documentació i compleixen els requisits marcats.

Una vegada analitzada tota la documentació, l'Ajuntament –que tenia reservat 1’5 milions per este suport- ingressarà les ajudes als beneficiaris entre el mes de setembre i octubre.

Després d'aquest primer pla d'ajudes directes, Xàbia ja treballa en les bases d'una segona convocatòria; aquesta vegada dirigida als professionals que no van haver de tancar els seus negocis durant l'Estat d'Alarma però van veure com la seua facturació queia a menys de la meitat. Les bases que regulen aquestes ajudes es debatran en el pròxim ple.