Noves exposicions i dos concerts dinamitzen aquest cap de setmana l'oferta cultural a Xàbia

04 ago 2020

El departament de Cultura de Xàbia, malgrat les circumstàncies especials d'aquest estiu, continua proposant contingut interessant per a les persones amb inquietuds artístiques.

Aquest cap de setmana renoven les exposicions de les sales municipals amb dues atractives proposades.

D'una banda en el Espai d’Arts Lambert (carrer Major, 41) es podrà gaudir a partir del divendres d'una mostra col·lectiva dels artistes plàstics locals Antonio Santacreu, David Segarra, Creus i Pepe Sart; una proposta que mescla escultura, fotografia i pintura de quatre amb trajectòries diferents, però amb un nexe comú molt cuidat i treballat: la seua forjada amistat i l'amor per la seua terra.

També des del divendres es podrà descobrir el món artístic de l'arquitecte Andrés Escrivá que obri la seua exposició “You’ll pull from one side and I’ll pull from the other” a la Casa del Cable (Avinguda Marina Espanyola), un projecte que mescla escultura i pintura especialment pensat per a aquesta sala expositiva (en l'edifici que va albergar el primer cable telegràfic que unia la península amb les Balears).

A nivell musical, aquest cap de setmana també hi ha programades dues actuacions dins de la programació “Cultura a la fresca. 100% Xàbia”. El dissabte 8, a les 20 hores i en el riurau d’Arnauda actuarà la colla Xirimitab’s amb un concert dirigit per Josep Alemany que combina pasdobles i música contemporània adaptada.

El diumenge el concert serà en el port, en l'espai al costat de les pistes de pàdel i també a les 20 hores. Actuarà l'Orquestra Simfónica del Centre Artistic Musical de Xàbia baix la batuta de Joan Bou Vayà

Recordem que, en compliment de les normes de prevenció per la Covid 19, per a assistir als concerts és necessari reservar plaça (gratuïta) en el telèfon 965794344, de 9 a 14 hores.