L'Ajuntament de Xàbia obri el termini per a inscriure's a les escoles esportistes municipals

31 jul 2020

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Xàbia obri aquesta setmana vinent el termini per a inscriure's a les escoles esportives municipals per al curs 2020-2021. Els interessats han d'acudir a l'oficina d'atenció a l'usuari del Palau d’Esports  (es necessita cita prèvia que es pot reservar telefonant al 96 579 20 00 o via el correu electrònic info.esports@ajxabia.org)

Aquest programa d'esport base inclou com a escoles esportives municipals la iniciació al bàdminton, ciclisme BTT, futbol sala, pàdel, psicomotricitat, psicoesport, tennis taula i rugbi.

El període de matriculació estarà obert fins a l'11 de setembre i les places s'assignaran per ordre de prioritat serà segons la data de matrícula.

Les Escoles Esportives Municipals tenen un cost total de 70 € per temporada segons l'actual ordenança de taxes municipals i es poden abonar en pagament únic o en dos quadrimestres. Des d'esports s'adverteix que el programa està condicionat a l'actual situació de crisi sanitària de la COVID19, i per tant podrà ser modificat o adaptat segons les ordres emeses per les administracions competents.

Així mateix, els alumnes afectats per la cancel·lació d'activitats de la temporada passada a causa de la crisi sanitària, seran bonificats amb 35 euros.

Des d'esports han preparat un fullet sobretot l'esport base actiu a Xàbia en el qual també s'ofereix informació de les escoles esportives que impulsen els diferents clubs i entitats del municipi.

El regidor responsable, Alberto Tur, assenyala que aquest programa es considera com un dels més importants dels que es realitzen en el municipi, tant pel seu significat (en estar orientat en la població infantil i juvenil), com per la seua contribució a una gran tasca educativa que és la creació d'hàbits saludables i positius en la vida, marcats per valors altament importants en el procés de socialització.