Juventud oferta un campament urbà d'estiu per als joves de Xàbia

23 jun 2020

El departament de Joventut de Xàbia oferirà a tots els adolescents la possibilitat de gaudir este estiu d’un campament urbà. Es tracta d’un projecte municipal que ofereix diversió, animació i també un poc de repàs en anglès i matemàtiques a tots els nascuts entre el 2004 i 2007.  Tot això tenint en compte el compliment de les directrius i normativa que ens marca la situació actual de la pandèmia de COVID-19.

El lloc on es realitzarà el campament serà a les dependències municipals de la Plaça de la Constitució: PlayJove i espai de Festes, de dilluns a divendres amb un horari de 9 a 14 hores.

Segons expliquen des del departament que coordina la regidora Montse Villaverde, es realitzaran dos torns: del 6 al 17 de juliol i del  20 al 31 de juliol. El preu per assistir és de 100 euros.

Cada jove podrà pre-inscriure’s a un torn, encara que pot demanar els dos torns però sempre tindrà prioritat el que sols en demane un.

Per poder realitzar la pre inscripció s’ha de omplir el formulari que es publicarà en la web www.monjove.net a partir de hui  23 de juny de 2020 i fins al dia 30 del mateix més. El dia 1 de juliol es notificarà la llista d’acceptats i ja hauran de realitzar el pagament en el termini de dos dies.

Els assistents hauran de portar esmorzar, botella d’aigua, gorra, 2 mascaretes, un quadern, llapisseres i una motxilla, tot prèviament desinfectat des de casa.