Campus esportius per a l'estiu en Xàbia

19 jun 2020

La regidoria d'Esports i les entitats esportives de Xàbia presenten els diferents campus que s'oferiran aquest estiu en el municipi. L'Ajuntament ofereix directament dos dels tallers: un de psicomotricitat per a xiquets i xiquetes d'entre 5 i 6 anys (nascuts en 2014 i 2015) i un altre d'esports de raqueta (pàdel, bàdminton o tennis de taula) en catelgories benjamí, aleví i infantil.

Tots dos campus seran del 6 al 17 de juliol en instal·lacions municipals i tenen una quota de 90’72 euros. El regidor d'esports, Alberto Tur, ha explicat que com marquen els plans de seguretat per la Covid19, el nombre de places disponibles és menor a l'habitual pel que si hi ha excés de demanda, es prioritzarà als que més necessiten conciliar la vida laboral i familiar.

El termini de pre matrícula serà del 22 al 25 de juny en l'oficina del Palau d’Esports i els interessats han de gestionar la cita prèvia en el telèfon d'esports 96 579 20 00 abans d'acudir a portar els documents.

Ja el 26 de juny es publicaran les llistes d'admesos i llavors serà quan calga pagar la taxa.

Quant als 15 campus organitzats per clubs i entitats esportives (tennis, futbol, gimnàstica rítmica, básquet, escacs, capoeira, judo, karate, multiesport, aikido…) el departament d'esports ha preparat un document en el qual s'aglutina tota l'oferta i les fórmules de contacte amb els promotors.