Els valors tradicionals de Xàbia, protagonistes de la nova campanya turística

15 jun 2020 La gastronomia, la cultura, el patrimoni, el turisme familiar i l'experiència a gestionar espais naturals no han canviat malgrat la crisi de la Covid-19

“Xàbia, el que no canvia” és el títol de la segona part de la campanya turística del municipi, que va arrancar fa unes setmanes amb “Somni amb Xàbia”. En aquella primera part se'ls preguntava als usuaris de les xarxes socials quin havia sigut el seu somni amb Xàbia durant el confinament. La seua participació, a més, va ser recompensada amb 15 premis.

Ara, en aquesta segona part, Xàbia posa l'accent en els valors tradicionals que sempre l'han situada com un destí únic i diferenciat. Uns valors que malgrat la crisi de la pandèmia de la Covid-19 es mantenen intactes, no canvien. Aquesta crisi potser ha modificat la nostra manera de viure, però Xàbia continua sent un lloc per a vindre.

Valors propis de Xàbia com la gastronomia mediterrània de qualitat, un extens litoral i un parc natural per a fer esport i gaudir de la naturalesa sense aglomeracions, un imponent patrimoni històric i cultural per a visitar amb tranquil·litat i una gran varietat de propostes per a practicar en família. A més, amb l'experiència que ja té Xàbia en la gestió de restriccions en espais naturals (La Granadella, la Barraca, la Cova Tallada…) per a garantir la seguretat dels turistes.

Referent a la campanya, el regidor de Turisme, Antonio Miragall, ha assenyalat que “hem volgut promocionar que en realitat si hi ha alguna cosa que no ha canviat després de la crisi del coronavirus és Xàbia. Continuem sent aqueix lloc tan anhelat per a passar les vacances, amb tots els nostres valors i recursos turístics”. I ha afegit que “a més ara posem posar en valor que nosaltres ja sabem el que és gestionar accessos a cales, per exemple, perquè ho comencem a fer anys arrere”.