L'Ajuntament de Xàbia rep 384 sol·licituds per al programa d'ocupació social

10 jun 2020

L'Ajuntament de Xàbia ha tancat ja el termini per a optar al programa d'ocupació social que ha llançat per als pròxims sis mesos dins de les mesures de suport econòmic per la crisi econòmica i social originada per la Covid19. En total s'han rebut 384 sol·licituds per als 34 llocs que s'ofereixen per a formar brigades de manteniment forestal o del viari públic, neteja o consergeries.

Ara els serveis tècnics municipals hauran de comprovar que els sol·licitants compleixen els requisits exigits (portar inscrits un mínim de tres a sis mesos ininterromputs en el servei públic d'ocupació i no estar percebent cap prestació o subsidi) per a confeccionar la llista oficial d'admesos. Després, amb els criteris marcats des de Serveis Socials, es realitzarà la baremació per a assignar els llocs de treball.

El programa d'ocupació social, dotat amb 500.000 euros, forma part de les mesures de l'Ajuntament davant la crisi social i econòmica originades per l'emergència sanitària de la Covid19. La selecció dels aspirants es realitzarà sobre la base de criteris socials i puntuaran: l'antiguitat com a demandant d'ocupació, si s'és beneficiari dels serveis socials, tindre habitatge hipotecat o llogat, ser família nombrosa o tindre cònjuge i fills en edat laboral -que convisquen en la mateixa unitat familiar- i que també estiguen en desocupació mínima des de fa 3 mesos, i no perceben prestacions o subsidis per desocupació, entre altres.