El trenet turístic comença a donar servei a Xàbia aquest dilluns 15 de juny i inclou en el seu recorregut al Centre Històric

10 jun 2020

A partir d'aquest dilluns, 15 de juny, començarà a rodar el trenet turístic a Xàbia i per primera vegada realitzarà una ruta entre l'Arenal, Port i el Centre Històric, donant resposta així a les demandes de les associacions de comerciants i afavorint així la mobilitat entre els tres nuclis urbans del municipi.

S'ha autoritzat un itinerari amb sis parades. El punt d'inici serà l'Avinguda Jaume I, en el port (parada 1), i des d'ací començarà el recorregut per la plaça Adolfo Suarez, carrer Crist de la Mar, Avinguda del Port, Avinguda Joan Carles I, Avinguda Alacant (parada 2 front l'aparcament del restaurant Trinquet), Ronda Nord, plaça Marina Alta, Avinguda Príncep d'Astúries, Placeta del Convent (parada 3),  Ronda Colón, Ronda Sud, Portal del Clot, Avinguda Alacant, Ausias March, Avinguda Augusta, carrer Gènova, carrer Venecia, Avinguda Mediterrani, canal de la Fontana (parada 4), Avinguda Llibertat, pàrquing sud platja de l'Arenal (parada 5) i gir de nou per Avinguda Llibertat fins al canal de la Fontana (parada 6), carrer Canal Nord i Avinguda Augusta fins a arribar al punt d'inici en Jaume I.

Aquest recorregut es modificarà quan acaben les obres del pont de Triana i siga possible la connexió directa entre el port i el Primer Montañar.

El servei tindrà un horari inicial de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores durant el mes de juliol, prolongant-se fins a les 23 hores a partir de juliol.