Torna l'art a Xàbia després del confinament

29 may 2020 Cultura reobri a partir de la setmana vinent les tres sales d'exposicions amb els treballs d'artistes locals i de la comarca

El departament de Cultura de Xàbia dóna la benvinguda a la fase dos del procés de desescalada reobrint les sales d'art amb noves exposicions.

La primera a obrir serà Ca Lambert –a la Casa de Tena- que, com és habitual, dedica el mes de juny als artistes novells del municipi integrats en l’Escola de Pintura Mediterrània que presenten els seus treballs de final de curs. La mostra estarà a la disposició del públic des del dimarts 2 de juny.

També apostant pel talent local torna la sala del Museu Soler Blasco, que el 5 de juny estrena l'exposició “El Aplauso de las Meninas” d'Amparo Mata Ribes.

I finalment, el divendres 12 de juny reobrirà la Casa del Cable amb Josep Ginestar, el reconegut artista plàstic i escultor contemporani de la Marina Alta i que presenta a Xàbia el seu treball “D’ahir i d’ara”.

Les sales reobriran en el seu horari habitual i tindran en l'entrada les pertinents mesures sanitàries i un control perquè l’aforament estiga limitat