*Amjasa repara el camí al costat del *Gorgos per a donar seguretat a una de les seues canalitzacions principals

28 may 2020

L'empresa municipal d'aigües de Xàbia, Amjasa, ha iniciat les obres de reparació de canonades i reconstrucció parcial del mur de contenció del riu Gorgos.  Aquest projecte, que permetrà reobrir un tram del camí al costat del riu que estaba tancat al pas des de fa anys, suposa una inversió de 100.445 euros i està sent executat per l'empresa Pavasal.

L'obra va ser qualificada d'urgència ja que l'ensulsiada patida durant la borrasca Gloria va deixar a l'aire una de les conduccions principals de la xarxa hídrica (que proveeix al nucli urbà des de la planta dessaladora) i era vital impedir que el seu estat en precari acabara per ocasionar un desproveïment d'aigua potable a la població.

Prèviament, Amjasa ja havia instal·lat una estesa provisional de canonades per a garantir el subministrament fins que acabe la col·locació de la nova canonada. El projecte a més porta aparellat la reconstrucció i formigonada d'aquest tram del mur de contenció del riu Gorgos, que porta en precari des de la riuada de 2007.

Hui l'alcalde, José Chulvi, i el gerent de Amjasa, Josep Lluis Henarejos, han supervisat les obres i conegut la previsió de l'empresa per al seu desenvolupament.