Xàbia dóna les claus per a aprofitar el màrqueting digital en temps de coronavirus

04 may 2020 L'ADL tecnològic de Creama recomana un curs sobre big data que organitza la Politècnica

Creama Xàbia intensifica les conferències i esdeveniments relacionats amb la presència digital i per a aquesta setmana el seu ADL Tecnològic ha programat tres activitats dirigides a les persones que vulguen formar-se en el món de les noves tecnologies.

La primera d'elles serà aquest dimecres, 6 de maig, a les 19.30 hores. Titulada "Màrqueting Online en temps de Coronavirus. Com traure-li partit", estarà impartida per l'especialista en màrqueting digital Carolina Valles, qui parlarà de com el món online està cada vegada més present en les nostres vides i el potencial i rendibilitat que suposa per a les empreses tindre una presència online eficaç.

La conferència mostrarà com aconseguir fer visible la teua empresa en el món online i els millors trucs per a adaptar els projectes a temps on tot passa pel digital. Es realitzarà a través de la plataforma ZOOM amb l'ID 228-311-2855.

Un dia després (dijous 7 de maig a les 18 hores) la directora de la Càtedra de Transparència i Gestió de Dades i col·laboradora del projecte Beachworking de Xàbia (va organitzar el Congrés sobre Fake News celebrat en el municipi el juny passat), Antonia Ferrer Sapena, presentarà un cicle de conferències basades en el tractament i la gestió de dades perquè tots els emprenedors puguen aprendre noves eines de Big Data i conéixer les eines tecnològiques relacionades amb l'extracció, ús i oportunitats de les dades obertes. Els participants que vulguen poden obtindre la seua inscripció en l'enllaç https://cutt.ly/3yje1kh

I finalment el divendres, en la secció "Un café amb l'ADL Tecnològic", es pujarà la segona part de l'entrevista realitzada a Alicia Costa Cholbi, una psicòloga infantil de Xàbia que actualment treballa a l'Hospital de Dénia “ajudant als que ajuden”.

Alicia, a manera de capítols, ha desgranat part de la seua emocionant vida contant com va triar ser actriu i treballar ajudant als altres. Fins i tot quan va decidir abandonar una vida més o menys correcta per a anar-se a crear un circ a l'Índia per a persones pobres. Ara aconsella a emprenedors i empresaris que traguen una cosa positiva d'aquesta situació i es reinventen tant en la seua vida personal com amb els seus negocis utilitzant totes les eines tecnològiques que estan sorgint en aquests nous temps. (Pots veure la primera part d'aquesta conversa motivadora en https://www.youtube.com/watch?v=ncerhvzmxgq )