Xàbia reobri aquest 7 de maig el mercat ambulant reorganitzat en la plaça de la Constitució i solo amb els llocs d'alimentació

04 may 2020

L'Ajuntament de Xàbia informa que, a partir d'aquest dijous 7 de maig, reobrirà el mercat ambulant setmanal en la plaça Constitució. En els últims dies, el Consistori ha organitzat les mesures per a poder recuperar aquest espai garantint el necessari distanciament social i la higiene adequada per a previndre la propagació de la Covid-19.

La regidora de Foment Econòmic i Mercats, Marta Bañuls, explica que en aquesta primera fase sol s'instal·laran  les parades d'alimentació (en el cas de Xàbia són unes 30) i estaran distribuïdes per la plaça de la Constitució com a emplaçament únic. Entre els llocs hi haurà 2’5 metres de distància i se separaran amb una via de trànsit.

Les entrades també s'han limitat a dues; una pel carrer Rafael Echagüe (front Cafeteria l’Encant) per als quals arriben caminant i una altra per Bonaire per als quals accedisquen des del pàrquing. En els accessos hi haurà dos treballadors municipals dispensant gel desinfectant i supervisant que no hi haja aglomeracions.

Únicament el venedor o venedora del punt de venda podrà tocar, sempre amb guants i màscara, els aliments o productes.

El mercat ambulant estarà en el seu horari habitual a partir de les 8 hores i fins a les 13’30 hores. El recinte serà desinfectat abans i després del mercat setmanal.