Turisme Xàbia obri una secció en el seu web per a informar de totes les línies d'ajudes i a la formació específiques per al sector

24 abr 2020

El sector turístic és un dels quals viu amb major incertesa les conseqüències econòmiques per la crisi de la Covid 19 i els canvis o mesures preventives que hauran d'adoptar les empreses en els pròxims mesos i fins a recuperar la normalitat.

Des del departament municipal de Turisme, amb la voluntat d'aclarir totes les línies d'ajudes al sector que es vagen activant i d'ajudar empreses, autònoms i professionals a gestionar aquests moments tan complicats, han obert una secció en el seu portal web www.xabia.org en la qual informaran de totes les iniciatives d'utilitat.

Des dels programes de formació online que proposen institucions oficials i associacions turístiques a les ajudes dirigides a pal·liar les dificultats financeres que ocasiona la situació d'aquesta crisi sanitària.

El departament s'encarregarà de revisar allò que puga ser realment d'interés, donat el volum d'informació i normatives que s'estan llançant aquests dies, i de tindre la secció al dia. També realitzarà mailings directes als empresaris turístics amb tota l'actualitat que puga interessar-los.

El regidor de Turisme, Toni Miragall, ha assenyalat que els empresaris tindran a l'Ajuntament del seu costat en aquesta conjuntura tan adversa i recalcat que el seu departament està atent a l'evolució de la situació i a totes les instruccions sanitàries per a poder adaptar-se i oferir aquest estiu una destinació segura a tots els que vulguen visitar Xàbia.