Xàbia reactiva les obres públiques i reobri Ramblars

15 abr 2020

L'Ajuntament de Xàbia ha reactivat les obres públiques que va paralitzar fa un mes arran de la declaració de l'estat d'alarma. En els últims dies s'han mantingut contactes amb els contractistes de les obres considerades prioritàries, com el pont de Triana, la reforma de les voreres d'Avinguda Els Furs o l'auditori per a confirmar que es puguen reprendre amb les garanties de seguretat per als treballadors davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

També ha donat instrucció de començar la reparació de l'envidrament de seguretat a la Casa del Cable que va destrossar la borrasca Gloria.

La majoria d'aquestes obres arrancarà aquesta setmana, a excepció del Pont de Triana que es reactivarà el dilluns 20 d'abril.

Des de l'executiu confien a poder avançar al màxim aquestes obres, aprofitant la reducció de persones i vehicles en la via pública i que així, quan es puga reprendre la vida als carrers, puguen estar el més a prop possible d'estar acabades.

També han tornat al treball les brigades de parcs i jardins, amb les mesures d'autoprotecció pertinents i s'ha reobert la zona de transferències de residus verds per a professionals: Ramblars. Això sí, amb l'accés regulat i amb un màxim de dos usuaris de manera simultània.