Cultura Xàbia llança concursos d'escriptura, curtmetratges i fotografia per a estimular la creativitat en temps de confinament

09 abr 2020 “Curtfinats”, “Cròniques des de casa” i “fotos des del confinament” se sumen a la programació virtual que també ofereix el departament

El departament de Cultura de Xàbia llança tres concursos amb la finalitat de proporcionar una activitat de caràcter cultural que puga estimular la creativitat i l'expressió artística des de tres diferents àmbits: fotografia, vídeos i escriptura. Amb aquest projecte col·laboren diverses associacions:  comerciants del centre històric i de Duanes de la mar, l'Escola Cinema Riurau i l'Agrupació fotogràfica Xàbia.

Segons ha assenyalat el regidor, Quico Moragues, el temps de confinament -que tant ha fet canviar les nostres vides- ens obliga a desenvolupar idees i projectes que ajuden a millorar les condicions i limitacions d'una reclusió forçosa. És tasca de tots contribuir a que l'ànim i l'esperit de la ciutadania no fluixege, i en estos moments la cultura pot ajudar i molt, a elevar-los.

A banda d’estos concursos, Cultura també ha preparat una programació cultural virtual amb teatres, concerts, contacontes, monòlegs i cinema que anirà posant-se al abast del públic a través del Facebook de Xàbia Turisme.