Xàbia adapta la seua formació en tecnologia perquè empresaris, treballadors i emprenedors l'aprofiten en el temps de confinament ofereix

02 abr 2020 La primera xarrada serà sobre consells per al teletreball

Fa més de 3 anys que Xàbia compta amb una programació formativa i d'activitats,  única a la comarca,  basada en les Noves Tecnologies i el màrqueting digital. Està dirigida a emprenedors, empresaris i treballadors locals a més dels nòmades digitals que ens visiten. El Beachworking va nàixer com un projecte global per a atraure talent digital i convertir Xàbia en destinació tecnològica de referència per a empreses innovadores. Entre altres activitats, impulsa les XàbiaTIC: conferències setmanals sobre diferents temes que aborden des de la gestió empresarial fins al whatsapp màrqueting. I esdeveniments com el "Beers and Bytes" que reuneix emprenedors per a comptar els seus projectes i fer "Beachworking", és a dir, ampliar la seua xarxa de contactes. Durant aquest any, s'ha innovat incrementant les temàtiques triades i portant les conferències a llocs amb encant del nostre municipi, com poden ser el Museu del Cable, el Mercat municipal o Casa Ca Lambert. D'aquesta forma, s'ha mesclat cultura i noves tecnologies.

L'edil Marta Bañuls ha assenyalat que aquesta aturada obligatòria pot ser un bon moment per a millorar la formació i explorar el potencial associat a les noves tecnologies. També és de gran utilitat conèixer les millors eines per al teletreball, ja que són moltes les persones que han hagut d'adoptar aquesta fórmula per la situació extraordinària que estem vivint.

El personal que s'encarrega de la formació des de Creama i el departament de Foment Econòmic, ja ha adaptat el seu programa a les circumstancies del confinament i proposa dues noves activitats.

Una d'elles serà “Un café virtual amb l'ADL Tecnològic",  en la que el tècnic, Raul Escrivà, realitzarà entrevistes a diferents persones representatives dels diferents sectors econòmics de Xàbia com Jessica Bataille, aclamada empresària i dissenyadora d'interiors o Jon Hormaetxe, co fundador del Sun and Co.

L'altra serà XàbiaTIC online,  amb la qual s'emportarà a casa la formació en noves tecnologies als empresaris, treballadors i emprenedors.

La primera d'elles serà la del mateix Jon Hormaetxe el proper dimarts 7 d'abril a les 11.30 del matí, enfocada a com optimitzar el temps si treballes des de casa. Serà a través d'un enllaç que es publicarà en els pròxims dies de la plataforma ZOOM perquè puga ser seguida en directe i els participants puguen interactuar.

Tots els enllaços per a les conferències XàbiaTIC online com per als vídeos de les entrevistes, es publicaren en la pàgina de Facebook de l'ADL Tecnològic Creama Xàbia.