El Civic Punt de l'Arenal organitza tallers de pasqua per als xiquets i xiquetes del barri

11 mar 2020

El Cívic Punt de l'Arenal estrenarà les pròximes vacances de pasqua un nou taller ludoeducatiu per a xiquets i xiquetes. La regidora del barri, Rita Berruti, ha avançat aquesta nova activitat de suport social per a les famílies i que dóna una alterativa divertida als dies de vacances escolars. Es desenvoluparà els dies 14, 15, 16 i 17 d'abril pels matins, en horari de 10’30 a 13 hores.

Els tallers estan dirigits als xiquets i xiquetes d'entre 4 i 12 anys i comprenen la realització d'activitats variades; des de jocs a dinàmiques o gymcanes, entre altres.

És una activitat gratuïta i oberta en la qual no es necessita formalitzar cap inscripció prèvia. Els interessats només han d'acudir al Civic Punt (carretera Cap la Nao-Pla 122) amb ganes d'aprendre i passar una bona estona.

El Civic Punt manté durant tot l'any activitats de reforç escolar i d'oci per als més joves del barri. De fet, aquest dissabte 15 de març hi ha programada una sessió de contacontes a les 11’30 hores en la qual es podrà escoltar la història de Hansel i Gretel.