Xàbia obri les portes de les seues biblioteques als xicotets lectors

19 feb 2020

La Biblioteca Pública de Xàbia posarà en marxa a partir de la setmana vinent una nova activitat de promoció de la lectura entre el públic infantil. Es tracta d'una sèrie de visites organitzades per als alumnes i alumnes de primer i tercer de primària de tots els centres del municipi. A través d'elles, podran conèixer de prop les biblioteques del municipi, les normes d'ús i convivència de les sales dedicades al perfil infantil, els llibres que tenen al seu abast i com han de tramitar els préstecs.

Els escolars del Vicente Tena, Graüll, Trenc d’Alba i María Inmaculada visitaran la biblioteca del poble, mentre que els dels col·legis Port i Arenal aniran a la biblioteca de Duanes.

Les visites, guiades per una monitora, també inclouran una animació lectora per a despertar-los l’interès de la lectura. Aquesta acció, impulsada per la regidoria de Cultura, a més de fomentar l'hàbit de la lectura, divulga la funció de les biblioteques públiques i tots els seus recursos.

Xàbia a més manté durant tot l'any altres accions en aquesta mateixa línia com els tallers d'iniciació a la lectura i els contacontes setmanals.