Els carnestoltes de Xàbia incorporen enguany el tardeo entre les dues desfilades de disfresses

11 feb 2020 Les festes infantil i d'adults seran el dissabte 22 de febrer en la plaça de la Constitució

La comissió de Fogueres Xàbia, en col·laboració amb la regidoria de Festes, organitza el proper dissabte 22 de febrer la celebració del Carnestoltes en el municipi. Com és habitual hi haurà dues celebracions, una a la vesprada especialment pensada per al públic infantil i una altra ja de nit enfocada als adults.

No obstant això, la festa de la vesprada cada any es viu més en família i són molts els adults que acudeixen ja disfressats per a gaudir-la amb els més xicotets de la casa. És per això que l'organització ha pensat en, a més de la mini discomòbil, donar-li continuïtat amb un tardeo amb música, servei de barra i menjar fins a l'hora de la desfilada d'adults.

Així, la festa començarà a les 17 hores amb la desfilada infantil (amb eixida al carrer Bon aire, recorregut per les rondes i la plaça Constitució com a punt d'arribada) al qual seguirà l'espectacle de música i animació “Quina Festa”. Després prendrà el relleu la DJ Pepa Desnivell que pren les regnes en l'horari de tardeo. Ja a les 23’30 hores començarà la desfilada d'adults -amb el mateix itinerari que l'infantil- i en el qual també hi haurà premis per a les millors disfresses individuals, de parella i grupal.

Tancarà la vetlada una discomòbil fi de festa amb Toni Pub, DJ Gualda i Pablo Alemany. Els carnestoltes també compten amb la col·laboració de la quintà del 2020 “Tot per l’aire”.