L'Ajuntament de Xàbia activa la plataforma de licitació electrònica

10 feb 2020

L'Ajuntament de Xàbia ja ha posat en marxa la plataforma de licitació electrònica, una eina que farà més senzill a les empreses interessades poder accedir als procediments municipals de contractació.

Segons explica el regidor de Contractació i Noves Tecnologies, Ximo Segarra, la implantació d'aquest sistema telemàtic no ha suposat cost econòmic al Consistori. És més, redueix els costos i les tasques administratives, fa més àgil la contractació i més segures totes les comunicacions, a més de permetre als licitadors un accés permanent a tota la informació del procés en les seues diferents fases. La plataforma està sincronitzada amb el perfil del Contractant ja implementat fa uns anys, i que també forma part de la plataforma de l'Estat.

L'edil ha destacat que aquest sistema també possibilita una major transparència i compleix els objectius del Consistori de millorar l'Administració Electrònica, digitalitzar l'administració i anar reduint el consum de paper.

Segarra espera que amb aquesta plataforma, que simplifica i dóna agilitat al procés, hi haja una major concurrència en les licitacions i una major qualitat de les ofertes.