Xàbia gaudeix aquest divendres d'una cita musical de primer nivell amb el concert de l'Orquestra Simfònica de l’ ADDA

05 feb 2020 El dissabte també hi haurà un recital del quartet de saxos Púrpura Pansa

Els melòmans tenen aquest cap de setmana dues grans cites a Xàbia. El divendres, l'església de Sant Bertomeu acull un dels concerts més importants de la programació cultural de l'hivern; arriba l'Orquestra Simfònica  de l’ADDA (Auditori de la Diputació d'Alacant) una agrupació amb més de 50 músics amb una sorprenent trajectòria que ha generat enorme repercussió nacional i internacional per la qualitat i energia de la seua personalitat sonora.

L'actuació a Xàbia serà a les 21 hores i té entrada gratuïta en estar organitzada per la regidoria de Cultura. L'orquestra oferirà un repertori protagonitzat per Beethoven, ja que sota les batutes de Bernat Quetglas i Daniel Ros sonaran les simfonies número 1 en Do Major i la número 5 en Do Menor.

El cap de setmana segueix amb gran presència musical ja que el dissabte (8 de febrer a les 21 hores) també es podrà gaudir de Púrpura Pansa, un dels millors grups de música de cambra del moment.

El concert d'aquest quartet de saxofons, titulat “Ànima i passió” barreja música espanyola i tango. Serà a l'església del Loreto, també amb accés gratuït, i és el primer del cicle Els Colors de la Música.